Nieuwe titel voor SBS6: ‘Smerige Zaken’

Voor SBS6 hebben wij de afgelopen maanden een flink aantal undercoveroperaties uitgevoerd voor het nieuwe programma ‘Smerige Zaken’ met Rob Geus. Zeg je Rob dan zeg je hygiëne, en de misstanden rondom dit thema worden dan ook hardhandig door hem aangepakt. De resultaten van enkele onderzoeken zijn ronduit schokkend te noemen, dus Rob to the rescue! De komende 4 weken op de zondagavond van SBS6 om 21.30 uur!

Persbericht afl. 1:

Rob Geus doet komende zondag in zijn nieuwe SBS6-programma Smerige zaken een schokkende ontdekking. De afgelopen weken he eft de hygiëne-expert intensief onderzoek gedaan, in een ziekenhuis in het midden van het land naar aanleiding van klachten van meerdere patiënten. Daar waar een ziekenhuis het toppunt van hygiëne moet zijn, worden geoxideerde infusen, stofvlokken en vervuilde kamers aangetroffen. En dat op een hartafdeling die strikt bacterievrij moet zijn.

De patiënten die aan de bel trekken, geven aan dat dit ziekenhuis met mensenlevens speelt en dat zij nergens met hun klacht terecht konden. Het roept zoveel vragen op dat Rob deze kwestie heeft voorgelegd aan Tweede Kamerlid Henk van Gerven (SP) die op zijn beurt vragen gaat stellen aan minister Schippers over deze dubieuze kwestie. Hoe het ziekenhuis reageert als Rob hen confronteert met de slechte hygiëne, is zondag om 21.30 uur te zien bij SBS6.

In Smerige zaken gaat Rob aan de slag met noodkreten van burgers. Hij gaat op onderzoek uit, inclusief verborgen camera, en zal tot het uiterste gaan om de onderste steen boven te krijgen. Onhygiënische wantoestanden waarbij de verantwoordelijken op het matje worden geroepen.

‘Smerige zaken’, vanaf 22 mei om 21.30 uur bij SBS6
www.sbs6.nl/smerigezaken

Smerige zaken wordt geproduceerd door Kiem media

terug naar pagina

Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x